Allmänna villkor:

Senzenia tillämpar såväl Konsumentköpslagen, E-Handelslagen samt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. För att genomföra en beställning måste du som kund vara myndig (18 år) samt godkänna våra köpvillkor. Med kund avses en fysisk person. Vi levererar endast inom Sverige.

Leverans:

Leverans av varor sker med PostNord till närmaste uthämtningsställe. Vi tillämpar enhetsfrakt för 59 kronor och ordrar över 500 kronor är fraktfria.

Ej uthämtade paket skickas tillbaka till Senzenia och köparen kommer att debiteras 250 kronor. Det är du som kund som ansvarar för att ange en korrekt leveransadress och ev. mobilnummer för avisering

Priser:

Alla priser är styckepriser i svenska kronor (SEK) inkl. moms. Vid ev prisändringar i webshopen så gäller det pris som var aktuellt vid tidpunkten för beställningen. Kostnader för frakt redovisas innan beställningen godkännes.

Betalning:

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige.

Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Inga kortnummer sparas.

Ångerätt:

Du som konsument har rätt till 14 dagars ångerätt från och med dagen när varan har levererats. 

Den returnerade varan ska skickas till Senzenia Enskild Firma.

Stockholm 11553 , Banérgatan 77

Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp! Du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter kan du returnera det.

Reklamation:

 Vid reklamation (om varan är trasig eller skadad) så står vi för fraktskostnaderna och i annat fall är det du som kund som är skyldig att betala frakten.