Om oss


Här finner du produkter med hög kvalité, naturliga råvaror och med stark prägel av hållbarhet.

Vi hjälper er gärna att hitta det ni söker.

Senzenia

Vi vill att våra kunder ska bli nöjda

Vi anser att nöjda kunder är den viktigaste prioriteringen ett företag kan göra och vi är därför måna om att kunden alltid går först. 

Oavsett om du tycker om doftljus, doftpinnar, te eller bara dofter i allmänhet - vi hoppas du kan hitta något för dig hos oss

Vad är Senzenia

Vad är Senzenia. Vi är helt enkelt två människor som börjat fundera på livet ur ett nytt perspektiv . Med allt kaos och oroligheter som finns runt om oss, kan det vara skönt att då och då ta en liten paus. Koppla av med en kopp te, tända ett ljus eller bara känna doften av bommulsblommor, framför datorn, vid fikabordet eller i badet. För oss är det självklart, man måste ta hand om sig själv i förta hand.

Från ide till Senzenia. Tillsammans driver Gustav och Johan e-butiken Senzenia där vi just nu har ett begränsat sortiment, men vi växer snabbt. Vi lägger en stor del av vår tid med att utveckla och bygga upp Senzenia med fler och bättre produkter för att det ska bli en så bra upplevelse som möjligt för våra kunder. 

Här kommer vi att visa de teer som vi kommer att erbjuda, men vi är inte riktig där ännu

Att dricka te är att njuta lite extra av livet

Det finns som bekant många olika sorterst te, men det som de alla har gemensamt är att de har mer eller mindre hälsosamma effekter, både för kropp och själ.